Haarlijn Najaar | Winter 2014 Shades

Haarlijn Najaar | Winter 2014/2015 Shades

Haarlijn Najaar | Winter 2014 Shades

Come out of the Shades

Met de natuurlijk vallende kapsels van de nieuwe Haarlijn ‘Shades’ kun je deze winter helemaal jezelf zijn. Ga nu naar Kapsalon Gea voor de nieuwste modellen vol beweging, licht en schaduw. De kapper beheerst de technieken tot in de puntjes en zorgt ervoor dat je kapsel deze winter helemaal aansluit op het modebeeld.

Met meerdere rondgeknipte lagen wordt het komend seizoen beweging in het haar gebracht, het creëert een spannend spel tussen licht en schaduw. De Haarlijn Shades vraagt om vakmanschap van de kapper: hoe natuurlijker een kapsel valt, hoe beter de techniek moet zijn. Kapsalon Gea heeft dit vakmanschap in de vingers. Met je eigen valling als uitgangspunt zorgen zij er voor dat je dit seizoen helemaal ‘up to date’ bent. Het haar blijft mooi in model: zelf kun je het gemakkelijk stylen en het die nonchalante maar toch stoere look meegeven. En de spectaculaire kleuringen blijven lang goed!

Natuurlijk vallende kapsels met kleur
Voor de meer natuurlijk vallende kapsels van najaar/winter 2014 worden nieuwe kniptechnieken gebruikt. Met ronde lagen wordt de ronding van het hoofd gevolgd, sterk gecentreerd vanuit één punt in het midden. Deze lagen zorgen automatisch voor meer textuur, een natuurlijke gloed en veel beweging. Geen gestyleerd kappershoofd maar lekker los jezelf zijn. Of kies jij juist bewust voor die edgy look met korte zijkanten waar het langere haar tegenaan duwt?

Kleur
De kleuren zijn divers. Van meer behoudend tot spectaculair. Van petrolblauwe accenten in gloedvol koper, en van ijskoele blondtinten in combinatie met mintgroen en roze. De kleuringen in het haar geven een ‘schaduweffect’ en leveren spannende contrasten op, voor een gedurfde en positieve uitstraling. Durf jij jezelf te laten zien? Kapsalon Gea weet precies welke kleuring het beste bij jou past.

Only the best
Ondersteun je nieuwe kapsel met hoogwaardige stylingproducten die snel en gemakkelijk voor groot effect zorgen. De producten van Kapsalon Gea houden je haar gezond en bieden daardoor ruimte aan de beweging: het laat de glans en schaduwpartijen in je haar leven. Zo laat je altijd en overal het beste van jezelf zien.

Author Info

Kapsalon Gea