Haarlijn Voorjaar | Zomer 2014 Spirit

Haarlijn Najaar | Winter 2014/2015 Shades

Haarlijn Voorjaar | Zomer 2014 Spirit

Kapsalon Gea has got the SPIRIT!

De nieuwe Haarlijn voorjaar/zomer 2014 heet SPIRIT en de energie spat ervan af! De kapsels voor het komend seizoen hebben meer lengte, volume en beweging.

Na de korte kapsels van het afgelopen najaar komt de lengte weer terug. Bij de coupes voor het komend seizoen gaat er daarom niet zoveel van de contourlengtes af, maar wordt er vooral ingeknipt en -gesneden om het haar zo luchtig en soepel mogelijk te laten vallen. Dat zorgt voor een ideale basis voor diverse stylingvariaties met veel pit. Voorwaarde is natuurlijk wel – zeker bij wat langere lengtes – dat je haar supergezond is en in goede conditie verkeert.

Strategische kleuren

Met kleur kun je dit voorjaar alle kanten uit. Blond, roodkoper, middelbruin; veel is mogelijk. Wat wél opvalt zijn de subtiele kleuraccenten die op strategische plekken in het haar worden aangebracht. Soms zó, dat ze in eerste instantie nauwelijks opvallen en pas goed tevoorschijn komen als je je haar beweegt. Hoe verrassend is dat? Die kleuren kunnen pastels zijn. De trend van vorig seizoen zet namelijk door, maar de tinten zijn iets meer verwassen en minder heftig. Heb je liever een gloedvolle carameltint of andere nuances? Dan kan dat net zo goed, jij en de medewerkers van Kapsalon Gea kiezen wat past bij jouw spirit.

Energieke styling

Wat styling betreft geldt dit seizoen één motto: leef je uit! Door de lengte en de laagjes in de kapsels heb je alle mogelijkheden om jouw enthousiaste voorjaarsgevoel te vertalen naar dynamische looks waar de energie vanaf spat. “Volume is het sleutelwoord, met een speelse knipoog naar het high hair uit de jaren 60”. “Dat maken een XL-krultang, volumepoeder, een toupeerkam en een stevige wax of hairspray tot onmisbare tools dit voorjaar.” Dat geldt ook voor fillers: zachte ‘opvulstukken’ waar je je haar omheen kunt bevestigen voor een fantastisch volume-opsteekkapsel. Een must voor long hair lovers die zich vergapen aan de geweldige kunststukjes van bijvoorbeeld de pop- en filmsterren.

Dus heb jij de spirit voor een nieuwe look?

Author Info

Kapsalon Gea